woensdag 5 januari 2011

De interimkantorenstraat

In Sint-Niklaas, als ik me niet vergis, stonden eens twaalf interimkantoren, toen mochten er nog twee bij en toen moest het gedaan zijn want mensen die lekker aan het shoppen waren durfden niet meer naar het winkelcentrum dat op het eind lag van die interimkantorenstraat omdat ze dan voorbij die kerken van het nieuwe werken moesten lopen wat hen deed denken aan hetgene ze juist probeerden te vergeten door een dagje te shoppen: het werk.

De vraag blijft dan: als er al 12 interimkantoren zijn in die vermaledijde straat, waarom mogen er dan nog twee bijkomen? Wel, het voorlaatste is een interimkantoor voor mensen die willen werken in een interimkantoor, want er zijn zoveel interimkantoren in Sint-Niklaas en omstreken dat er een interimkantoor moet opgericht worden om de speciale noden van die kantoren te vervullen.

Het viertiende en laatste interimkantoor moet dan de vrouwen begeleiden die er op hadden gerekend dat er nog meer interimkantoren zouden bijkomen en nu met de handen in het haar zitten en die moeten natuurlijk ook begeleid worden

Geen opmerkingen: